BEAUBBLES

BEAUBBLES biedt U een enige wereldbelevenis aan in verband met de sensoriele ontdekking van een intens genot : de proeverij van champagne met een strikte benaming.

Traditie en creativiteit, elegantie en gemoedelijkheid, passie en emotie, kennis ter zake en overdracht van deze kennis zijn de werktuigen welke Eric Vauthier aanwendt om U de champagne in zijn verscheidenheid en levend erfgoed te laten ontdekken.

BEAUBBLES is toegangkelijk zowel voor nieuwkomers en ervaren liefhebbers als voor vakmensen van de proeverij.

Top

EEN CREATIEVE LEEFWERELD

Activiteiten en diensten

BEAUBBLES biedt vrije of becommentarieerde proeverijen, programmas van kennismaking of van inzicht, VIP-activiteiten alsook reizen binnen de Champagnestreek aan.

Het creatieve universum van de champagnothèque slaat op de onuitgegeven benamingen en functies van de staff van de BEAUBBLES. Onder leiding van een attente conservator en bewaker van het concept, wordt het publiek ontvangen en in zijn persoonlijke keuzes begeleid door een champagnothekoloog, champagnothecarissen en champagnothecografen.

De toegang tot de kennis van de sensuele champagnewereld was nog nooit eerder zo eenvoudig, smakelijk, bruisend of passievol.

Top

De GEEST VAN BRUSSEL

Uitzonderlijke locaties

Uitzonderlijke locatie : Ontstaan in 2009 midden in het historische hart van Brussel, biedt de BEAUBBLES een enige locatie aan gewijd aan de ontdekking, waardering, begrip en kennis ter zake van de meest verfijnde drank uit Frankrijk.

De permanente zetel van BEAUBBLES is gevestigd in de Koningsstraat, in het particuliere herenhuis van een vroegere grote wijnhandelaar. Deze brusselse optrek, met zijn wijnranken en pergola, wordt verhuurd voor privé-evenementen gewijd aan champagne-proeverijen.

Een enige magische ervaring die thans een naam draagt : BEAUBBLES

Top

HET SPEKTAKEL BEVINDT ZICH IN HET GLAS

Evenementen

BEAUBBLES verplaatst zich en neemt uw huis of onderneming in om ter plaatse proeverijen te organiseren. BEAUBBLES is mobiel en plant het decor in de meest uitgelezen locaties.

In een huis van Horta, aan boord van een driemaster of regattazeilschip, in het behaaglijke appartement van een vermaard brussels architekt, in een historisch herenhuis in Parijs, op de green van een golfterrein of in het foyer van een groot theater plaatst BEAUBBLES flightcases, witte tafels, zilveren koelers en opent de meest aangepaste flessen.

De keuze van het optimale glas, de staat en de doorschijnendheid ervan , tenslotte, laten toe om nog beter alle nuanceringen en luchtbelletjes van de champagne naar waarde te schatten.

BEAUBBLES is op zoek naar de poesie van het gedeelde moment, de magie van het ogenblik.

Top

Commerciele toonbank

De enige en echte champagne. De BEAUBBLES biedt 150 merken champagne ter proeverij en te koop aan. De prestigieuze cuvées van de meest vermaarde champagnehuizen, gemillesimeerde champagnes en een selectie van de toonaangevende hedendaagse zelfstandige wijnbouwers. Dit alles zowel in brut nature extra-brut, brut, droog of half-droog, als in verschillende flesformaten.

De handelssite van BEAUBBLES biedt tevens drie ervaringen aan met betrekking tot de drie laureaten van de grote RTBF-tasting : TARLANT BRUT RESERVE Editie Kaat Tilley, MAX COCHUT BRUT RESERVE, HUBERT PAULET PREMIER CRU

Top

Ultieme ervaring met champagne

Contact

Eric VAUTHIER
ev@beaubbles.be
T. 32 (0)2 223 20 20

UURROOSTER

Ouvert sur rendez-vous.

Adres

BEAUBBLES
Rue Royale 290, 1210 Bruxelles

MOBIL BEAUBBLES
(actief ter gelegenheid van champagneproeverijen)

PERMANENTE ZETEL
Koningsstraat, 290 1210 BRUSSEL

BEAUBBLES fête en décembre 2012 ses 3 ans d’existence!

Inaugurée en quelques heures le 6 décembre 2009 avec l’idée folle d’ouvrir une boutique de niche spécialisée en vente de champagne, BEAUBBLES s’est déployée et est aujourd’hui très fière d’avoir été choisie par la RTBF comme décor de son grand tasting. A cette occasion elle a placé devant huissier de justice, 3 vignerons récoltants manipulants qu’elle défend depuis le premier jour et qui ont fait le bonheur de milliers de visiteurs: les champagnes MAX COCHUT, TARLANT, HUBERT PAULET. 3 bruts fruits d’un long vieillissement sur lie.

Vous aussi rejoignez BEAUBBLES dans sa quête d’excellence de découverte des plus beaux champagnes. Pas les plus connus, mais les meilleurs, ceux qui donnent du plaisir et du bonheur. En un mot de l’émotion.

Découvrez les 3 champagnes lauréats du grand tasting RTBF et souscrivez à nos 3 expériences de dégustation.